Hands-on

Poštovane kolegice i kolege, srdačno Vas pozivamo da nam se i ovaj put pridružite na CIRAS hands-on tečaju endoskopske kirurgije sinusa na animalnom modelu, koji će se održati uoči 7. Hrvatskog rinološkog kongresa, 22. i 23.veljače 2022. u Edukacijskom centru KBC Zagreb.

Endoskopska endonazalna disekcija na modelu janjeće glave pod nadzorom mentora tradicionalno je pratila niz CIRAS tečajeva Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC Zagreb od 2010. godine i pokazala se osobito korisnom u edukaciji prvih endoskopskih koraka mlađih liječnika, nudeći dobru vježbu koordinacije ruku uz praćenje operativnog polja na monitoru. Budući da su diskecijom obuhvaćene i napredne tehnike (endoskopska dekompresija orbite, plastika livorske fistule), tečaj može biti od koristi i kirurzima s više iskustva.

Polaznike tečaja očekuje moderna oprema tvrtke Karl Storz, educirani mentori te posebna literatura (Storz doctor-to-doctor priručnik „Lamb’s head dissection”) i video materijal. Pozivamo sve polaznike tečaja da prije dolazak pogledaju video snimku disekcije na sljedećem linku, u cilju što bolje pripreme za tečaj:

Čast nam je najaviti kako će uvodno predavanje sa demonstracijom disekcije održati idejni tvorac ovog modela, prof.dr.sc. Ranko Mladina.

Veselimo se Vašem dolasku,

voditeljica tečaja

Katarina Đurić Vuković, dr.med., FEBORL-HNS

Prijava na Hands-on

  • Hands-on tečaj koji će se održati uoči 7. Hrvatskog rinološkog kongresa, 23.veljače 2022. u Edukacijskom centru KBC Zagreb.

Subscribe Newsletter

[mc4wp_form id="4846"]

Organizacija Kongresa

Za sve prijave za sudjelovanje na 7. HRVATSKOM RINOLOŠKOM KONGRESU s međunarodnim sudjelovanjem, te za pitanje smještaja i kotizacije molim obratiti se Tehničkom organizatoru kongresa

FILIDA TRAVEL
Dore Pfanove 7, Zagreb
ana@filidatravel.hr
Tel: +385 1 4616 514
Fax: +385 1 4616 521
www.filidatravel.hr

Hurry Up!

Limited tickets available

Last time our tickets sold fast so don’t miss.

@2021 Hrvatsko rinološko društvo. Sva prava zadržana.